Nieuwe wireless headsets van Yealink voor professionals!

Collega’s die even langslopen of op de achtergrond wat met elkaar bespreken: het levert vaak wat op, maar kan ook het werk van andere collega’s verstoren. Een headset is hier de ideale oplossing.

Deel dit bericht:
Yealink WH6X DECT wireless headset voor professionals

Draadloze headset voor professioneel gebruik

We hoeven je niet meer te vertellen dat de headset markt nog steeds groeiende is. We werken hybride waarbij een juiste balans tussen thuiswerken en kantoor steeds meer vorm begint te krijgen. Als flexibele werker heb je bij het thuiswerken, onderweg en op kantoor variërende behoeftes en audio-eisen. De headsets van Yealink zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan deze veranderende eisen van alle werkende professionals.

De Yealink WH6X DECT draadloze headset-serie bijvoorbeeld, die een zeer compact ontwerp combineert met rijke spraakcommunicatieprestaties, is bedoeld voor alle gebruikers in privé- of gezamenlijke ruimtes.

Yealink headsets dragen bij aan een versterkte focus

Zo voorkomt het in-gesprek-lampje (BLT-60) onderbrekingen tijdens het bellen en blokkeert het Acoustic Shield achtergrondgeluid. Dankzij de noise cancelling functie (hierdoor hoor je geen achtergrond geluiden meer als je belt), dubbele microfoon en lift-to-mute (door het armpje van je headset omhoog te doen gaat de mute aan) feature kunnen medewerkers ongestoord hun eigen gesprekken blijven voeren, zonder afgeleid te worden door gesprekken van collega’s

De naadloze integratie van 3CX- en WH6X-headsets zal helpen om de gebruikservaring van de telefoon te verbeteren. Samen kunnen ze superieure spraakkwaliteit, gespreksbeheer en bewegingsvrijheid bieden, wat resulteert in verhoogde productiviteit en werkflexibiliteit.

Wij bij Innovacom zijn altijd op zoek naar de beste headsets voor onze klanten. Uiteraard testen wij deze uitvoerig. We proberen per klant de headsets zoveel mogelijk op de behoefte van de klant te selecteren. Iemand die in een rustig kantoor werkt heeft andere behoeftes dan een thuiswerker met kinderen! Natuurlijk staan wij altijd open voor feedback en ideeën. Laat ons dit gerust weten.

Samen zorgen we voor een prettige werkervaring!
Relevante artikelen

Al onze kennis online te vinden

Thuiswerken met innovacom

Thuiswerken met Innovacom

Thuiswerken, remote werken of flexwerken. Anno 2021 heeft deze manier van werken, mede door de komst van het coronavirus, een enorme groei doorgemaakt. Met z’n allen hebben we dit omarmt en zoals het er nu naar uitziet wordt deze manier van werken in de toekomst alleen nog maar meer als standaard gezien.

>
Bellen met Microsoft Teams

Bellen met Microsoft Teams

Veel organisaties zijn inmiddels vertrouwd met Microsoft Teams. Toen thuiswerken verplicht werd door de coronapandemie schoot het gebruik van Teams snel omhoog.

>