Internetverbindingen

Als bedrijf ben je afhankelijk van een stabiele en snelle internetverbinding. Je gebruikt het internet tegenwoordig niet alleen om te surfen maar ook voor zaken als telefonie, video vergaderen, toegangspunt voor je thuiswerkers en veel meer.
Zakelijk internet: altijd online

Betrouwbaar en veilig

Een uur zonder internetverbinding is niet meer van deze tijd. Je internetverbinding moet het gewoon altijd doen en daarnaast nog veilig ook. Wij bieden mogelijkheden om je internet redundant uit te rusten. Dit kan zowel via een mobiele 4G oplossing als via een extra lijn.

Daarnaast wil je ook zeker weten dat je data veilig is. Al onze internetverbindingen zijn standaard uitgerust met een bescherming tegen DDOS zodat je continuïteit optimaal gewaarborgd is.

Zakelijk internet voor mkb
Maak zakelijk bellen makkelijk

Waarom internet via Innovacom?

Uitgebreid aanbod

Wij hebben altijd wel een verbinding die bij je past. Van glasvezel, tot FTTB, DSL en kabel. Dankzij onze regionale samenwerkingen kunnen we ook altijd glasvezel verbindingen via de lokale initiatieven leveren.

Eén aanspreekpunt

Geen monteurs van KPN of Ziggo over de vloer die zonder interesse en zonder passie hun verplichte nummertje komen doen. Wij komen zelf langs om de installatie van A tot Z te voltooien.

Persoonlijke ondersteuning

Bij ons ben je geen nummer, wij houden van persoonlijk contact.

Geen technisch gedoe

Wij regelen alles van installatie tot configuratie. Indien nodig schakelen wij ook met je andere leveranciers en zorgen dat jij hier geen omkijken naar hebt.

Eén factuur

Neem je bij ons nog meer diensten af zoals bijvoorbeeld je telefonie dan krijg je mooi alles op één factuur. Ook als je meerdere vestigingen hebt kun je ervoor kiezen om alles op een factuur te zetten of om een factuur per vestiging te krijgen.

Voor een goede prijs

Wij bieden je niets aan dat je niet nodig hebt, voor een goede prijs.

Wij hebben altijd wel een verbinding die bij je past

Doe de postcode check

Wil je weten welke providers beschikbaar zijn op jouw adres? Vul je postcode en huisnummer in en doe de check!

De aanbieders waarop wij zakelijk internet kunnen leveren:

Heb je een vraag? Wij hebben een antwoord.
Wij helpen je graag met een telecommunicatie oplossing op maat, specifiek voor jouw bedrijf en situatie. Neem contact op om alle mogelijkheden samen door te nemen.