Welkom bij Innovacom

Wij zorgen ervoor dat jij optimaal bereikbaar bent, waar en wanneer jij wilt. Van vaste & mobiele telefonie, tot zakelijke online communicatie en maatwerkoplossingen die samenwerken met al jouw systemen.

De beste oplossing

Een communicatie oplossing op maat gemaakt voor jouw bedrijf is voor ons vanzelfsprekend. Zo krijg je altijd exact wat je nodig hebt en betaal je nooit te veel.

Geen gedoe

Totale ontzorging, Korte lijnen en vaste aanspreekpunten. Voor ons is een klant geen nummer.

Goed en helder advies

Kennis van zaken en meedenken waar je als bedrijf naartoe wil op het gebied van telecommunicatie en bereikbaarheid.

Klein bedrijf groot in service

Waar staat Innovacom voor?

Wij willen voor onze klanten niet zomaar een communicatie of Cloud expert zijn. Maar jouw vaste partner waar je op kunt bouwen voor de lange termijn. Die er altijd voor je is met gedegen advies.

Wij begrijpen wat er speelt in jouw branche en denken met je mee over de beste oplossing voor jou en je klanten. Zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken, want je weet dat het gewoon goed geregeld is.

Uitgebreid aanbod

Wij bieden een breed scala aan diensten, van complete telefooncentrales, mobiele telefonie, vaste telefonie tot internetverbindingen.

Voor elke soort situatie

Telecommunicatie voor kantoor, flexplekken, callcenter, thuisweken of onderweg.

Voor een goede prijs

Wij bieden je niets aan dat je niet nodig hebt, dit alles voor een goede prijs.

Geen technisch gedoe

Wij regelen alles: van inventarisatie tot en met oplevering. Indien nodig schakelen wij ook met je andere leveranciers en zorgen dat jij hier geen omkijken meer naar hebt.

Persoonlijke ondersteuning

Bij ons ben je geen nummer, wij houden van persoonlijk contact.

Kennis van zaken

Wij weten wat er speelt in jouw branche en verzorgen hiervoor slimme telefonie oplossingen.

Waarmee kunnen wij jou helpen?​

altijd en overal bereikbaar
betrouwbaar en kraakhelder
altijd zichtbaar
direct contact met je klanten
Persoonlijk en betrokken

Hoe pakken wij dit aan?

Telecommunicatie oplossingen op maat voor het MKB. Het klinkt moeilijker dan het daadwerkelijk is. Eigenlijk is het niet meer dan alles en iedereen met elkaar te verbinden. Zodat je overal goed bereikbaar bent voor je klanten, leveranciers en je onderlinge collega’s.
Bedrijven helpen met hun telecommunicatie-vraagstuk door middel van een persoonlijke en langdurige samenwerking, dat is onze missie.
Sinds 2016 is Innovacom de telecommunicatie-partner. Onze jarenlange ervaring in telefonie is bij ons de basis voor onze goede service. Wij weten wat er komt kijken bij het inrichten van een telefooncentrale die voor jou werkt. Onze passie voor telecom is dan ook groot, nieuwe trends en ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd en vertaald naar toepassingen onze klant.

Het leveren van totale telecommunicatie-oplossingen, maar dan vanuit betrokkenheid en persoonlijk contact.

Wij helpen je met een slimme oplossing op maat zonder extra gedoe of ingewikkelde pakketten. Innovacom is jouw vaste partner die je ondersteunt, meedenkt en volledig ontzorgt, zodat je er geen omkijken meer naar hebt.

Na een uitgebreide inventarisatie van wensen en eisen maken we samen duidelijke afspraken, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan. Wij gaan daarna aan de slag om het project tot een succes te maken. 

Maar ook na de oplevering blijven wij voortdurend in contact voor eventuele aanpassingen of vragen.

Heb je een vraag? Wij hebben een antwoord.
Wij helpen je graag met een telecommunicatie oplossing op maat, specifiek voor jouw bedrijf en situatie. Neem contact op om alle mogelijkheden samen door te nemen.