Bellen met Microsoft Teams

Veel organisaties zijn inmiddels vertrouwd met Microsoft Teams. Toen thuiswerken verplicht werd door de coronapandemie schoot het gebruik van Teams snel omhoog.

Deel dit bericht:
Bellen met Microsoft Teams

Microsoft Teams is meer dan alleen chatten

Veel organisaties zijn inmiddels vertrouwd met Microsoft Teams
Toen thuiswerken verplicht werd door de coronapandemie schoot het gebruik van Teams snel omhoog. Om op afstand te werken moesten we immers kunnen videobellen en chatten met collega’s, klanten en leveranciers. Teams heeft zich de afgelopen maanden bewezen als een efficiënte manier om te communiceren zowel op kantoor, thuis als onderweg.
Maar Teams is meer dan alleen chatten. Je kan ermee samenwerken aan projecten, bestanden delen, live events organiseren, … en je kan er ook mee bellen.

Alle communicatie in één app. Dat kan!

Wij kunnen jouw Teams koppelen aan onze systemen waardoor het mogelijk is om via Teams naar buiten te bellen, inkomende gesprekken te ontvangen en intern met elkaar bellen. Zo kun je chatten, videobellen, uitbellen én inbellen met al je collega’s, klanten/clienten en leveranciers via één programma. Hoe handig is dat!?

Wat heb je hiervoor nodig in Microsoft Teams?

Voor elke gebruiker die je wilt laten bellen heb je een Phone System Licentie of een Business Voice licentie nodig.
Dit kunnen wij voor je regelen. Zodra je deze geactiveerd hebt koppelen wij onze systemen aan jouw Teams omgeving en kun je direct naar buiten bellen. Natuurlijk helpen wij je hiermee. Je hebt hiervoor geen andere centrale meer nodig!
Wil je gebruik blijven maken van de voordelen van je centrale zoals wachtrijen, rapportages, etc. dan kan dit natuurlijk ook. Wij koppelen dan je huidige centrale aan je Teams omgeving. Je kunt dan zelf bepalen welke gebruikers met teams bellen en welke met je centrale of welke van beiden gebruik kunnen maken.

Integreren met Teams kan eenvoudig en is niet duur. Neem gerust met ons contact op voor de mogelijkheden of een demonstratie.

Relevante artikelen

Al onze kennis online te vinden

Thuiswerken met innovacom

Thuiswerken met Innovacom

Thuiswerken, remote werken of flexwerken. Anno 2021 heeft deze manier van werken, mede door de komst van het coronavirus, een enorme groei doorgemaakt. Met z’n allen hebben we dit omarmt en zoals het er nu naar uitziet wordt deze manier van werken in de toekomst alleen nog maar meer als standaard gezien.

>