Chat module

Klanten kunnen via live chat contact opnemen met je bedrijf als ze vragen hebben, hulp nodig hebben met navigeren, of als ze op zoek zijn naar informatie. Hierdoor zorg je voor een hogere klanttevredenheid en kortere lijntjes tussen jou en je klant.
Live chat voor een betere klantervaring

Direct contact met je klanten

We hebben live chat geïntegreerd in onze telefooncentrale zodat websitebezoekers in realtime met medewerkers kunnen chatten en met één klik kunnen overgaan op een telefoon- of videogesprek, zonder een nummer te hoeven bellen.

Diezelfde medewerker kan het gesprek direct aannemen in onze Webclient, Windows Desktop App of mobiele app. Dat is nog eens klantenservice!

Zakelijk chatten met je klanten als aanvulling op klantenservice
Direct persoonlijk antwoord op vragen

Waarom live chat via Innovacom?

Uitgebreid aanbod

Onze live chat is ontworpen om op alle type websites te werken.

Eén aanspreekpunt

Van A tot Z word je geholpen door onze eigen mensen en heb je bij ons je vaste contactpersoon voor al je vragen.

Persoonlijke ondersteuning

Bij ons ben je geen nummer, wij houden van persoonlijk contact.

Geen technisch gedoe

Wij regelen alles van installatie tot configuratie.

Specifiek voor jouw bedrijf

Neem je meer diensten af bij ons, zoals bijvoorbeeld je telefonie, dan krijg je mooi alles op 1 factuur. Ook als je meerdere vestigingen hebt kun je ervoor kiezen om alles op 1 factuur te zetten of om een factuur per vestiging te krijgen.

Voor een goede prijs

Wij bieden je niets aan dat je niet nodig hebt, voor een goede prijs.

Vergroot de de klanttevredenheid

Geïntegreerd op je eigen website

Onze live chat kan makkelijk worden geïntegreerd op jouw website… Verbetert de klantondersteuning en zorgt voor een grotere klanttevredenheid tot wel 73%.
Met onze geïntegreerde livechat functie kunnen bezoekers van je website en Facebook-pagina in realtime een chat of gesprek starten. Als chat niet afdoende is, kunnen ze met één klik overschakelen naar een gesprek of video.
Chat module op eigen website
Webclient voor de chat
Altijd in contact met je klant

Via de webclient overal bereikbaar

Het maakt niet uit of je collega’s thuiswerken, online samenwerken of op kantoor zitten. Met de webclient zijn ze overal perfect bereikbaar.

Heb je een vraag? Wij hebben een antwoord.
Wij helpen je graag met een telecommunicatie oplossing op maat, specifiek voor jouw bedrijf en situatie. Neem contact op om alle mogelijkheden samen door te nemen.