Zakelijk videobellen

Videobellen is de brug tussen digitaal en persoonlijk contact. Hierdoor kan je makkelijk online vergaderen met je klanten, opdrachtgevers en collega’s of ze nu thuiswerken of aan de andere kant van de wereld.
Videobellen maakt contact weer persoonlijk

Altijd zichtbaar

Online vergaderingen vereisen vandaag de dag meer dan alleen beeld: presentaties moeten in HD zichtbaar zijn en het geluid moet kraakhelder zijn, alsof je gewoon in de ruimte aanwezig bent. Deel je scherm om documenten of presentaties te tonen of verwijs gebruikers naar een bepaalde website of handleiding met behulp van de functie voor hulp op afstand. Met de classroom-functies, zoals enquêtes en feedback, blijven je toehoorders betrokken. Help je klanten door ze bediening op afstand te bieden en laat een andere deelnemer de vergadering overnemen.

Nu kun je ook face-to-face vergaderingen houden met een klik op de knop! Met behulp van de functie voor web conferenties die werkt op basis van WebRTC en het gebruik van extra software overbodig maakt. Met deze technologie kun je gebruikmaken van video- en spraakcommunicatie via je internetbrowser. Deelnemers kunnen naadloos vergaderingen bijwonen zonder extra plug-ins te hoeven downloaden.

Zakelijk videobellen voor ondernemers die thuiswerken
Maak het verschil voor je klant

Waarom videobellen via Innovacom?

Voor elk soort situatie

Bruikbaar voor callcenters, flexplekken, zorgaanbieders op kantoor of onderweg.

Geen technisch gedoe

Geen extra software nodig, deelname via je browser.

Persoonlijke ondersteuning

Bij ons ben je geen nummer, wij houden van persoonlijk contact.

Ad-hoc conferentie opstarten

Snel inplannen en automatisch toevoegen aan jouw agenda.

Voor een goede prijs

Wij bieden je niets aan dat je niet nodig hebt, voor een goede prijs.

Kennis van zaken

Wij weten wat er speelt in jouw branche.

Wat is er allemaal mogelijk?

Beeldbellen

Met één druk op de knop kunnen beeldbellen. Of je nu snel even met je collega wilt overleggen of rustig je tijd wilt nemen om met een klant of leverancier te videobellen. Onze software maakt dit gemakkelijker dan ooit.

Web meeting

Vanuit de browser direct deelnemen aan vergaderingen, zonder plug-ins te hoeven installeren. Een vergadering plannen in een kwestie van seconden en deelnemers uitnodigen via elke gewenste kalender of deel de unieke URL van de vergaderruimte. Met onze software zijn web meetings nog niet eerder zo eenvoudig geweest.

Webinar

Met onze software organiseer en host je in een handomdraai de meest interactieve webinars. Een webinar volgen kan zonder downloads en met een simpele klik vanuit je browser.

Chatten en bestanden

We bieden meer dan alleen beeldbellen. Ook tekstberichten en (grote) bestanden wissel je gemakkelijk uit in de videoroom. Bijvoorbeeld vooraf een agenda sturen aan alle deelnemers ter voorbereiding. Of samen werken aan een presentatie.

Whiteboard

Iedere videoroom beschikt over een eigen whiteboard. Hierop kunnen deelnemers tegelijk tekenen en schrijven. Er kunnen ook afbeeldingen of pagina’s van PDFs geüpload worden, zodat hierop gewerkt kan worden. Ideaal om samen die presentatie te maken.

Scherm delen

Het kan handig zijn om de persoon waarmee je beeldbelt te laten meekijken in specifieke bestanden zonder dat je deze hoeft te versturen. Via onze digitale videoroom kun je je beeldscherm delen tijdens een beeldbelgesprek.

Opnemen gesprek

Soms kan het fijn zijn om na afloop van een videogesprek de opnames nog eens terug te kijken. Een opname maken is dan de uitkomst en zit standaard in onze dienst.

Heb je een vraag? Wij hebben een antwoord.
Wij helpen je graag met een telecommunicatie oplossing op maat, specifiek voor jouw bedrijf en situatie. Neem contact op om alle mogelijkheden samen door te nemen.