Reseller of partner worden

Reseller

Als reseller verkoop je als bedrijf (of zelfstandig ondernemer) de producten of diensten van Innovacom aan derden en ontvangt daar een commissie voor. Buiten de verkoop van het product hoef je dus eigenlijk niks te doen. Jij haalt de klant binnen, wij regelen de rest!
De commissie die je ontvangt bestaat uit een percentage over de maandelijkse kosten van de klant en uit een percentage over de maandelijkse uitgaande belminuten van de klant.

 

Partner

Als partner heb je je eigen klantenkring en wil je het aanspreekpunt blijven van je klanten zonder dat zij weten van welke leveranciers jij op de achtergrond gebruik maakt. Je haalt zelf je klant binnen en je blijft te allen tijde klanteigenaar.

Wij bemoeien ons niet met jouw business maar ontzorgen je door een kant en klare telefooncentrale op te leveren met bijbehorende telefoonnummers en koppelingen. Je kunt de telefooncentrale vervolgens zelf configureren en kiest daardoor ook zelf welk tarief je aan je klanten berekend.

Daarnaast helpen we je met trainingen en certificeringen en kom je er niet uit dan helpen wij je graag. Dit alles zonder de verplichte maandelijkse partnerfee die onze concurrenten hanteren. Bij ons geen verborgen kosten. Je betaalt enkel voor de producten die je afneemt. Alle overige diensten die wij jou bieden (denk aan een portal en tweedelijns support) zijn gratis.

Je bent bij ons contractvrij, hebt een opzegtermijn van 1 maand en jouw klant blijft jouw klant.

 

 

voordelen

  • Geen vaste partner kosten
  • Geen diepgaande kennis nodig
  • Kom je er niet uit dan helpen we je
  • Je bent niet verantwoordelijk voor zaken als uptime en onderhoud
  • Je berekent je eigen marges

Allereerst is affiniteit met VoIP (of telecommunicatie in het algemeen) geen vereiste maar wel een pré. Daarnaast is algemene netwerk- en ICT-kennis goed om te hebben. Door middel van training en eigen gebruik zal men snel vertrouwd raken met het product. De minimumvereiste is daarom in het bezit zijn van een eigen onderneming en een goede service kunnen bieden aan klanten.

De eerste stap zal is het enthousiast maken van je klant voor VoIP en daarnaast het afsluiten van een passend abonnement. Vragen van je eigen klanten komen als eerst bij jouw bedrijf binnen. Innovacom heeft dus geen rechtstreeks contact met de eindklant. Je probeert de klant te helpen door middel van de kennis die je bij ons en uit eigen ervaring hebt opgedaan. Zodra het probleem of vraagstuk te complex wordt kan je ons om hulp vragen, maar het is echter niet de bedoeling om direct alle vragen door te spelen naar ons.

Je kent je klanten als geen ander en zij zijn tevreden met de service die je levert. Waarom zouden ze je dan niet de kans geven om ook hun VOIP te verzorgen? Ze weten immers dat je altijd voor hun klaar staat en dat goede service bij jou op de eerste plaats staat.

En zeg nou zelf, wie wil er nou niet goedkoper bellen?
 

In dat geval raden we je aan om reseller te worden zodat je de technische kennis bij ons kunt beleggen. Onze commissies zijn goed. Jij verkoopt, wij doen de installatie, configuratie en ondersteuning.

 

Waarom dan niet overstappen of eens een testomgeving bij ons aanvragen? Bij ons betaal je niet de vaste partner-fee of fixed-fee die je elders wel betaald en niet geschoten is altijd mis.

Dat kan snel geregeld zijn! Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Als je ons liever belt is dat ook geen probleem, we zitten voor je klaar.

Reseller of Partner worden?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op